Planuri de Constructie pentru Adaposturi de Pui

O casă de pui este printre cele mai simple proiecte DIY care le puteți face. Tot ce ai nevoie este de câteva bucăți de lemn și niște plasă de sârmă, și le-ați luat toate principalele materii deja! Cu toate acestea, nici un proiect DIY poate fi completă fără unele informatii background solid și unele planuri de bună calitate. Acest articol oferă o imagine de ansamblu a unei case de pui, și, de asemenea, vă arată de unde se descarcă cele mai bune planuri de constructie casa pui.

Pui House Building Sfaturi

1) În funcție de cât de multe păsări pe care doriți să le păstrați, coop dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru adăposturi, cuiburi, o zonă de hrănire, și, eventual, chiar un spațiu de rulare protejat. 3 metri patrati pe cap de pasăre este de aproximativ dreapta. Orice mai mici si tu riscului de îmbolnăvire și canibalism.

53895193_1_644x461_adapost-cotet-gaini-pui-pasari-mioveni

2) adăposturi și cuiburi trebuie să fie de aproximativ un picior pe sol și distanțate pentru a se asigura camera de dormit confortabil.

3) Pui și cocoși sunt destul de fragile, și au nevoie de o protecție solidă împotriva intemperiilor și animale de pradă. În funcție de unde locuiți, ați putea avea chiar o problemă cu furtul de păsări de curte, așa că despre un lacăt.

4) Trebuie să se asigure întotdeauna că există un fel de vegetație în creștere în interiorul termen. Luați în considerare viță de vie și unele plante mici, dure. Vegetație asigură că solul rămâne în stare bună.

5) de ventilatie este important pentru orice spații închise. Deși puii au nevoie să fie ținute cald, este esențial ca acestea să aer curat. Ventilație clădire asigură, de asemenea, de miros mai puțin neplăcut atunci când te duci să colecteze ouă.

6) Dacă locuiți într-un climat rece, asigura pentru a izola în mod corespunzător coteț de păsări. După cum sa menționat anterior, aceste păsări sunt foarte sensibile la frig, și pur și simplu nu va stabili dacă acestea nu sunt confortabile.

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante sfaturi. Cele mai multe planuri pe care le descărcați de pe internet va furniza toate informațiile detaliate care aveți nevoie despre case de pui.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*