De Ce Sa Alegi un Server Dedicat?

1) Fiabilitate

Acest lucru nu este de moment, puteți distinge în totalitate doar prin uita la site-ul lor, prin urmare va trebui să obțină o lucrări de cercetare. Este întotdeauna o idee aplicabil pentru a termina o căutare despre gazdă pentru a găsi orice comentarii de la clienți trecut sau actuale. Pentru a face acest lucru, pur și simplu de căutare folosind Google pentru expresii de cuvinte cheie folosind numele companiei. De exemplu, Rackspace reexaminare sau EV1Servers comentariu, sau puteți chiar să ia un pas mai departe, prin revizuirea forumuri de sprijin ale gazdei dacă au unul. Nu puteți găsi cu ușurință cât mai multe informații ca ai nevoie. Cum acest ajutor în ceea ce privește fiabilitatea? Simplu, se poate arăta cât de repede se raspunde la plângeri și problemele prin revizuirea ceea ce clientii din trecut sau actuale au spus, și postări în forumuri pot arăta modul în care acestea se ocupe feedback-ul clientului.

unmanaged-dedicated-server1

2) Cost

Suntem cu toții în căutarea pentru o valoare exagerat afacere. Se dorea ca noi influența în stil acum prețul pieței, atunci când alegerea o gazdă server de tras. Selectarea unui server de 29 dolari / lună nu poate fi opțiunea de top, dacă este susținut cu sprijinul săraci și, probabil, server-ul dvs. construite cu hardware-ul reciclat. Ia act, acest lucru nu este de a spune că gazdele ieftine server dedicat produc servicii de calitate scăzută, dar eu spun că în 8 ori din 10 faci obține ceea ce ai plăti pentru. Face cumpărături preț și să ia notă de preț fiecare gazdă împreună cu garanțiile lor specificatiile servere, lățime de bandă, de rețea, și de sprijin. Examinați fiecare și atunci veți fi în măsură să dau, care unul este cu adevărat cel mai rentabil. Este într-adevăr merită să aibă un server / lună 29 dolari, cu doar 256 MB RAM, care poate fi lentă și nu răspunde dacă a lovit cu un vârf în trafic? O să fie de până la tine să cântărească aceste opțiuni.

3) Suport

Acest lucru este anevoios pentru probleme rudă de sânge ca de nefuncționare, atacuri DDoS și problemele caracteristice care se ocupă cu server. Este în primul rând să-și exprime cu echipa de ajutor înainte de a cumpăra un server. De ce? Pur și simplu pentru tine dorinței de a obiectez răspunsul lor înainte de a investi orice fonduri. Dacă ați prefera să nu trimiteți un e-mail sau apel înainte de a face achiziția dvs., dacă site-ul te gandesti are un forum de suport, vă puteți înregistra și posta întrebarea dvs. tehnice acolo sau revizuirea întrebările adresate înainte de a obține o idee mai bună a modului în care solide tehnicienii lor de sprijin sunt cu privire la răspunzând la întrebări.

4) Longevitatea

Acest lucru nu este de obicei listat ca un lagăr ca startup multiple concediat companii servere sunt solide, dar este, de obicei, un risc elită a benzii de rulare răsucire de tăiere că o tranzacție a fost în afaceri. Puteți sigiliu un whois de nume de domeniu gazdă pentru a vedea cât de mult timp o gazda a fost în afaceri. Acesta poate fi un bun indiciu că acestea sunt în pentru termen lung, dacă le-am fost în jurul pentru un timp. Acest lucru nu este de a discredita alege o noua companie, cât mai multe gazde de server solide sunt pornite în mod regulat, care merg pe a fi succese mari. Pur și simplu utilizați judecata cel mai bun atunci când revizuirea dacă pentru a merge cu o gazdă care a fost în jur de ani de zile în loc de unul care este acum de a începe. Ar trebui să subliniez aici că, în unele cazuri, gazdele noi vor lupta mai greu pentru afacerea dvs. și vă va oferi un suport de ansamblu mai bună la început, în unele cazuri, în care comoara într-adevăr afacerea ta. Este într-adevăr un arunce aici, acolo instinctele tale naturale pentru luare a deciziilor vor trebui să fie factorul decisiv.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*